Ανακοινώσεις

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συμμετοχή στην ποδηλατική διαδρομή του ΟΦΠΙ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ο Ομίλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων (Ο.Φ.Π.Ι.), σε συνεργασία με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλεί τα μέλη και όλους τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετέχουν στην Ποδηλατική Διαδρομή που θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη διεκδίκηση κατασκευής ποδηλατοδρόμου από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων μέχρι το Πανεπιστήμιο.

Εκκίνηση: Ώρα 10.15 από τη Λεωφόρο Δωδώνης (Στρατολογία).

Διαδρομή: Λεωφόρος Δωδώνης, κεντρική Πλατεία, Πυρσινέλλα, Σακελλαρίου, Σπύρου Λάμπρου, Σουλίου, Πλατεία Ομήρου, Δόμπολη, Τέρμα Δωδώνης, Σταύρου Νιάρχου, Πανεπιστήμιο και επιστροφή.

Σύνολο διαδρομής 22 χιλιόμετρα.

Ο τερματισμός θα γίνει μπροστά από το φοιτητικό εστιατόριο, περίπου στις 11.15.

Κατά την παραμονή στο χώρο του Πανεπιστημίου θα προσφερθούν αναψυκτικά και όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το εκκλησάκι της Μονής του Αγίου Γεωργίου.

Επιστροφή περίπου ώρα 14.00 στη Λεωφόρο Δωδώνης (Στρατολογία).

* Ο Ο.Φ.Π.Ι. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ανήλικοι ποδηλάτες συμμετέχουν με γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα, ενώ οι ηλικίας κάτω των 13 ετών να συνοδεύονται. Συνιστούμε ποδηλατική περιβολή (κράνος, γάντια, γυαλιά... ).

Πληροφορίες: 6974083835.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου