Ανακοινώσεις

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η μεγάλη βόλτα της Κυριακής σε δημόσια διαβούλευση!

Περιμένουμε τις ιδέες σας (κάνετε κλικ στο σχόλια) για να οργανώσουμε μια μαζική βόλτα στους δρόμους της πόλης με εκδηλώσεις, επιδείξεις και ότι άλλο σχετικά με το ποδήλατο.

Προτεινόμενη ημέρα: μια Κυριακή με ήλιο.

Προτεινόμενη ώρα: 12.01

Προτεινόμενη διαδρομή: Κεντρική πλατεία (συγκέντρωση και διανομή φυλλαδίων στους οδηγούς), Δωδώνης, Δομπόλη, Πλ. Ομήρου, Σουλίου, Πλ. Πάργης, Πυρσινέλλα, πλατεία, Αβέρωφ, Ανεξαρτησίας, Γυαλί Καφενε, Παπανδρέου, μώλος, γύρος Κάστρου ποδηλατόδρομος, παραλίμνιος, επιστροφή προς Σκάλα, είσοδος Κάστρου κεντρική, Ιτς- καλέ. (η διαδρομή αυτή περνά από όλα τα καφέ που θα έχουν κόσμο λόγω Κυριακής)

Να κατεβάσουμε στους δρόμους όλα τα ποδήλατα της πόλης!



6 σχόλια:

  1. Η διαδρομή θα πρέπει να περάσει και από τις κατοικίες των Γκόντα, Καχριμάνη, Μελανίδη, Φίλιου, Αντιδημάρχων.

    Οι νεαρότεροι των ποδηλατιστών να χτυπήσουν το κουδούνι τους και να δώσουν ειδικό φυλλάδιο, ή και ερωτηματολόγιο (το οποίο θα πρέπει να απαντήσουν και να επιστρέψουν) στο οποίο θα αποτυπώνονται οι απόψεις (ή και γνώσεις) τους για το ποδήλατο στην πόλη.

    Φωτογραφίες και απόψεις τους θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Την επικροτούμε και προτείνουμε την Κυριακή 9 Μαϊου 2010, επειδή κατά πάσα πιθανότητα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. To 2009 έγινε στις 10 Μαϊου και είχε πολύ μεγάλη εμβέλεια και δημοσιότητα. Είμαστε σε επικοινωνία με τους podilates@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή η 9η Μα'ί'ου πέφτει λίγο μακρυά, προτείνω -χωρίς να έχω αντίρρηση και για την 9/5- να γίνει μιά εκδήλωση στις 14 Φλεβάρη, τελευταία Κυριακή Αποκριάς {τζαμάλες}, που θα οργανωθούν και εκδηλώσεις στην "ΟΑΣΗ" τόσο για την ίδια την "ΟΑΣΗ" όσο και για την πεζοδρόμηση της Πλατείας.

    Είναι και του «Αγίου Βαλεντίνου»... Ποιός μάς πιάνει!

    Ως τότε ίσως έχει δει το φώς της ...διαβούλευσης και το νομοσχέδιο που {είπε ότι} ετοιμάζει η κα Μπιρμπίλη, οπότε θά 'χουμε μπολίκο ενημερωτικό υλικό για μοίρασμα.

    Και ...κατακλυσμό να κάνει, μπορούμε να μαζευτούμε στην "ΟΑΣΗ", η οποία, όπως τήν κατάντησαν, διαθέτει μπόλικο εστεγασμένο χώρο και για ποδηλάτες!

    Καλό μας κουράγιο
    α-α-ε
    Ναπολέων Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δώ τον Ναπ. Παπ. καβάλα στο ποδήλατο, ντυμένο «Ναπολέοντα» με εκείνο το περίεργο καπέλλο και το δεξί του χέρι χωμένο στο σακάκι...
    και τί στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ...ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΟΧΙ?) Η ΟΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ...ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ. ΠΧ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. www.peproe.gr/espa/9_proskliseis.html
    από τις 18/5/2009 υπάρχει πρόσκληση (κωδ.17) στο ΕΣΠΑ για 1.857.708€ (!!!) για Δήμους και Νομαρχίες να καταθέσουν προτάσεις για ποδηλατόδρομους!!

    Έχετε ακούσει κάποιος να κατέθεσε πρόταση???
    Το γνωρίζει κανείς???
    Πολλά γίνονται με τόσα λεφτά, δε νομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή