Ανακοινώσεις

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μεταχειρισμένα ποδήλατα (rebike.gr) | Βρες το ποδήλατο που σου ταιριάζει

Η ομάδα του rebike έχει έναν απλό στόχο! Να βρει για εσάς όμορφα, στιλάτα και φθηνά μεταχειρισμένα ποδήλατα!

Το ποδήλατο είναι ένα χρήσιμο και ευχάριστο μέσο μεταφοράς αλλά κοστίζει. Δεν είναι όλοι σε θέση να διαθέσουν μεγάλα ποσά για την αγορά ενός αξιοπρεπούς καινούργιου ποδηλάτου, πόσο μάλλον φοιτητές που έρχονται από άλλες πόλεις καθώς επίσης και οποιοσδήποτε χρειάζεται το ποδήλατο για πιο κοινές χρήσεις.

Η λογική της ομάδας Rebike είναι απλή. Όποιος έχει κάποιο παλιό ποδήλατο που δεν το χρησιμοποιεί, είτε γιατί αγόρασε καινούργιο, είτε γιατί το βρήκε στο γκαράζ του παππού του παρατημένο, στο www.rebike.gr μπορεί να το πουλήσει και να βγεί κερδισμένος -όπως βέβαια και αυτός/ή που θα το αγοράσει για λιγότερα αναλογικά χρήματα σε σύγκριση με ένα καινούργιο.
  • Πουλήστε το παλιό σας ποδήλατο: Με μια απλή εγγραφή στο site μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα την αγγελία του ποδηλάτου σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Έτσι, θα το δείτε ανεβασμένο στην κατάλληλη κατηγορία έτοιμο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να το αγοράσει.
  • Αγοράστε φτηνά ποδήλατο: Με την ευκολία που σας παρέχει το rebike.gr μπορείτε πολύ εύκολα πηγαίνοντας στην καρτέλα "Μικρές Αγγελίες" να βρείτε κάποιο ποδήλατο στα μέτρα σας. Με την καρτέλα "Ευκαιρίες" σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να δείτε την οικονομικότερη λύση της εβδομάδας.
Επισκεφθείτε το www.rebike.gr σήμερα και επωφεληθείτε από αυτά που έχει να σας προσφέρει!